You are here
Home > Kombëtarja > Ekipi kroat nuk mbështet vetëm brenda fushës, ndihma në vlerë monetare në drejtim të Shqipërisë

Ekipi kroat nuk mbështet vetëm brenda fushës, ndihma në vlerë monetare në drejtim të Shqipërisë

Lokomotiva e Zagrebit ia dedikoi fitoren e fundit me rezultatin 4-0 ndaj Goricas, pikërisht Shqipërisë për momentet e vështira që po kalon pas tërmeteve. Atje ku tre gola do t’i gjenin nga lojtarët shqiptarë pasi Kastrati dhe Uzuni do të shënonin dy golat e parë, ndërsa në realizimin e fundit ishte pasimi vendimtar i Indrit Tuçit.

Ndërkohë “Sport Ekspres” mëson se klubi kroat nuk përfundon këtu me misionin e saj. Tashmë janë duke u paketuar disa ndihma për të mbërritur në Shqipëri në vlerë monetare, për të dhënë një kontribut dhe për të ndihmuar sadopak familjet e prekura në vendin tonë nga katastrofa natyrore.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top