You are here
Home > Futboll Bota > Edon Zhegrova gjen lumturinë e munguar në Zvicër, blen edhe vogëlushen e tij

Edon Zhegrova gjen lumturinë e munguar në Zvicër, blen edhe vogëlushen e tij

Transferimi i Edon Zhegrovës nga Genk te Bazeli duket se i ka dhënë këtj lojtari lumturinë e munguar. Me ndihmën e shqiptarëve të Bazelit, ky futbollist është ambientuar lehtësisht në atë ambient të ri.

Së fundmi Zhegrova është gëzuar së tepërmi, pasi koleksionit të tij i është bashkuar edhe “vogëlushja”. Kështu e thërret sulmuesi veturën e fundit luksoze që ka blerë në Zvicër. Megjithatë kur flitet për aktivizimet në fushën e lojës, për lojtarin e Kosovës janë ende të pakëta dhe numërohen me gishtat e dorës. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top