You are here
Home > Futboll Bota > E njëjta vdekje në gjumë si e Astorit, sporti në Itali përjeton një tjetër tragjedi

E njëjta vdekje në gjumë si e Astorit, sporti në Itali përjeton një tjetër tragjedi

Një tjetër tragjedi e madhe ka ardhur në sportin italian, por këtë herë nga atletika. David Cittarella ka ndërruar jetë në moshën 16-vjeçare, duke i tronditur të gjithë në vendin fqinjë.

Babai i tij do të ishte personi i parë që do të gjente djalin e pajetë në dhomën e gjumit të martën në mëngjes. Sipas ekzaminimit të parë mjekësor, Cittarella ka ndërruar jetë për shkaqe natyrore, ndërsa ishte duke fjetur në shtrat.

Një tragjedi e tillë sjellë në kujtesë edhe vdekjen e kapitenit të përjetshëm të Fiorentinës, Davide Astori. Ky i fundit ishte e njëjta histori me Cittarellan, ku dy sportistëve u ndalej hovi i madh nga ironia e fatit dhe natyra. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top