You are here
Home > Kombëtarja > Dritan Shakohoxha i zbardh të gjitha: Hysaj ka firmosur kontratën, do të luajë me Interin

Dritan Shakohoxha i zbardh të gjitha: Hysaj ka firmosur kontratën, do të luajë me Interin

Dritan Shakohoxha ka bërë publik gjatë mbrëmjes së sotme lajmin se Elseid Hysaj ka firmosur me ekipin e Interit. I pranishëm në analizën e “Supersport” për ndeshjen e Kombëtares, është shprehur:

“Hysaj është diplomat i madh, por ai do të luajë me Interin sezonin tjetër. Ka mbaruar gjithçka, madje ka firmosur edhe kontratën. Ka zgjidhur edhe shtëpinë ku do të jetë tani afër Milanos. Pra janë mbyllur të gjitha, thjeshtë janë disa gjëra që duhet të fshehen, por Hysaj ka firmosur me Interin”, ka thënë Shakohoxha. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top