You are here
Home > Futboll Bota (Page 2)

Reja në stadium/ Çekiçi shkëqen përballë trajnerit, Ljubljana tashmë u beson të rinjëve në luftën për titull

Lufta në kampionatin sllovak ndizet gjithmonë e më tepër kur Ljubljana dhe Maribor nisin të lëshojnë pe duke gabuar në grumbullimin e pikëve. Kështu skuadra e Çekiçit mund të buzëqesh pak me rezultatet e arritura duke mbajtur përkohësisht vendin e parë me 24 pikë. Maribor, fituesi i 15 kampionateve, ndjek

Top