You are here
Home > Kombëtarja > “Askush nuk është ilegal”, historia e Rudi Vatës sillet te tifozët e Celtik për Krishtlindje

“Askush nuk është ilegal”, historia e Rudi Vatës sillet te tifozët e Celtik për Krishtlindje

Rudi Vata ka kaluar një karrierë pozitive te skocezët e Celtik, me të cilët ka treguar gjithnjë se ka një lidhje të fortë. Ndërkohë në Skoci është organizuar edhe një event për ish-kapitenin e Kombëtares shqiptare. Nga azili politik në parajsën e Celtik, gjithë historia e Rudi Vatës e servirur për çdo të interesuar.

Eventi “Askush nuk është ilegal”do të zhvillohet në datën 27 dhjetor, ku edhe do të ketë të ftuar të tjerë special. Vata ka lënë gjurmë te klubi nga Glasgow dhe këta të fundit kanë vendosur që t’i bëjnë kështu një dhuratë të tillë tifozëve të tyre për Krishtlindje, duke u treguar historinë e ish-futbollistit shqiptar.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top