You are here
Home > Kombëtarja > VIDEO/ Një gol i mrekullueshëm nga ana e Indrit Tucit, sulmuesi i Shqipërisë të mbush me shpresë

VIDEO/ Një gol i mrekullueshëm nga ana e Indrit Tucit, sulmuesi i Shqipërisë të mbush me shpresë

Do të dëgjoni shumë për Indrit Tucin! Një premtim dhe shkrime të shumta janë bërë për këtë sulmues shqiptar që po justifikon gjithçka. Ashtu siç e ka thënë edhe Besnik Prenga që ky sezon do të jetë që Tuci të mësohet me futbollin e të rriturëve pasi ka ardhur nga akademia. Por në përballjen e sotme ndaj Hajdukut të Splitit, një gol fantastik ka ardhur nga këmbët e Indrit Tucit për t’i çuar shifrat në 2-2. Ndërkohë një gol në ekstrem dhe në minutën e fundit nga ana e Kolinger i përmbysi shifrat në favorin e Lokomotivës së Zagrebit për t’i dhënë fitoren në 3-2. /Sport Ekspres/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top