You are here
Home > Kombëtarja > VIDEO/ Më pak e preferuara i jep titullin, Ansi Agolli realizon kryevepër nga distanca

VIDEO/ Më pak e preferuara i jep titullin, Ansi Agolli realizon kryevepër nga distanca

Ansi Agolli ka dhuruar spektakël me ekipin e Neë York Cosmos në fitoren e fundit me rezultatin 1-0 ndaj Brooklyn. Goli i vetëm i takimit u realizua pikërisht nga mbrojtësi shqiptar, duke triumfuar në konferencën e Atlantikut Verior.

Për më tepër që realizimi ishte spektakolar, duke e bërë Agollin që të dalë nga vetja në një farë mënyre. Kjo pasi jo vetëm që bëhej fjalë për një gol spetakolar që u realizua dhe kjo nuk është në karakteristikat e këtij futbollisti, por për më tepër kryevepra u realizua me këmbën e djathtë. Ajo më pak e preferuara e Agollit, por që i jep titullin e parë në Amerikë. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top