You are here
Home > Kombëtarja > VIDEO/ Armando Sadiku gjen rrjetën, para grumbullimit me Kombëtaren

VIDEO/ Armando Sadiku gjen rrjetën, para grumbullimit me Kombëtaren

Armando Sadiku ka gjetur rrjetën me Luganon, në përballjen që po zhvillohet ndaj Grashopêrsit. Pjesa e parë është mbyllur me rezultatin 1-1, me realizimin e shqiptarit që ka zgjatur fare pak.

Miqtë do të gjenin golin e barazimit, megjithëse kanë dështuar totalisht këtë sezon. Megjithatë ky gol ndikon shumë në moralin e sulmuesit të Shqipërisë, që tani bëhet gati për grumbullimin te Kombëtarja. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top