You are here
Home > Kryefaqja > Trajneri i Shabanit në Angli ka të drejtë: VAR-i? Lojtarët do kenë frikë të festojnë një gol

Trajneri i Shabanit në Angli ka të drejtë: VAR-i? Lojtarët do kenë frikë të festojnë një gol

Trajneri i Wolvesit në “Premier League”, ekipi ku u transferua edhe Meritan Shabani, ka ngritur me të drejtë një shqetësim të madh në Angli. Sa i përket VAR-it ka pasur gjithmonë kritika, por fjalët e Espirito Santo ishin vërtet të veçanta.

“Ajo që unë kam frikë në këtë rast, është se edhe vetë ne do të kemi frikën e të festuarit një gol. Nuk mund ta humbasim këtë tingull, këtë atmosfertë. Duhet të gjendet një zgjidhje dhe ju lutem ta bëni këtë gjë”, ka thënë Santo. Një shqetësim real i trajnerit të Ëolvesit, ndërsa edhe vetë futbollistëve po u kthehet në reflex që të mos gëzojnë me gjithë ndjenjën dhe emocionin e plotë që të jep futbolli, pasi rastet kanë qënë të panumërta kur VAR-i çon në djall gjithçka. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top