You are here
Home > Kryefaqja > Tifozët bullgarë të poshtëruar në çdo aspekt, tallen me barkun e sulmuesit të Kosovës

Tifozët bullgarë të poshtëruar në çdo aspekt, tallen me barkun e sulmuesit të Kosovës

Tifozët bullgarë janë poshtëruar në çdo aspekt nga Kosova në mbrëmjen e djeshme. Thirrjet “vritini shqiptarët” kanë bërë jehonë që në stërvitjen e dardanasve, por në fund viktima ishin vetë ata që nisën thirrjet raciste.

Të poshtëruar në fushë dhe të tillë ishin edhe në tribuna, atje ku 1.000 tifozët shqiptarë bën shumë atmosferë, se vetë vendasit. Por ngushëllimi për të harruar disi shijen e humbjes është gjetur nga vendasit.

Media bullgare, “Sportal.bg”, raporton se barku i sulmuesit Atdhe Nuhiu është bërë shumë popullor te vendasit. Lojtari i Shefield Wensday është tërësisht jashtë formës, ndërsa mjafton edhe një fotografi në nxehmje, për të përfunduar si një objekt tallje. Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top