You are here
Home > Futboll Bota > Tension dhe provokime, tifozët shqiptarë mbështesin Helsinkin ndaj Crevena Zvezdës

Tension dhe provokime, tifozët shqiptarë mbështesin Helsinkin ndaj Crevena Zvezdës

Helsinki është duke u ndeshur me Crevena Zvezdën, në takimin e vlefshjëm për turin e dytë të “Champions League”. Një numër i madh i tifozëve shqiptarë kanë mbërritur për të mbështetur skuadrën finlandeze, të pajisur me flamujt e Shqipërisë dhe Kosovës.

Gjithashtu ka pasur edhe një incident në nisjen e takimit, atje ku disa tifozë shqiptarë ka nisur të provokojnë miqtë duke drejtuar gishtin dhe duke ofenduar gazetarët serbë. Menjëherë ka ndërhyrë edhe siguria për largimin e tyre, pasi po shkaktohej tension. Nga ana tjetër e stadiumit janë edhe grupi i tifozëve “Delije” të Crevena Zvezdës. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top