You are here
Home > Kombëtarja > Sulejman Mema dhe Agustin Kola tundin rrjetën, Shqipëria mund Suedinë në ndeshjen simbolike

Sulejman Mema dhe Agustin Kola tundin rrjetën, Shqipëria mund Suedinë në ndeshjen simbolike

Një ndeshje simbolike u zhvillua në “Selman Stërmasi”, gjatë ditës së djeshme. Atje ka luajtur Federata Shqiptare e Futbollit kundër Ambasadës Suedeze në Shqipëri. Rezultati ka përfunduar në shifrat 2-1, me golat e Sulejman Memas dhe Agustin Kolas.

Kjo përballje u zhvillua në kuadër të 50 viteve dhe marrëdhënieve të ngushta që Shqipëria ka me Suedinë. Gjithashtu në këtë ndeshje ka qënë i pranishëm edhe trajnerin i Shqipërisë U-21, Alban Bushi. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top