You are here
Home > Kombëtarja > Shakohoxha e dërgoi te Interi, tani i shkon pranë Juventusit falë njeriut të cigareve

Shakohoxha e dërgoi te Interi, tani i shkon pranë Juventusit falë njeriut të cigareve

Pas ndeshjes së Shqipërisë me Moldavinë, Dritan Shakohoxha u shpreh për “Supersport” se Elseid Hysaj është transferuar te Interi, madje duke firmosur edhe kontratën. Theksi është vendosur në hipotezën se gjithçka mbahet e fshehtë derisa të marrë zyrtarizimin e plotë.

Ndërkohë në mediat italiane së fundmi, mbrojtësi Elseid Hysaj është gjithmonë e më pranë Juventusit. E gjitha kjo falë njeriut të cigareve, trajnerit Mauricio Sarri, që e ka formuar vetë këtë lojtar duka ia ditur të gjitha avantazhet dhe dobësitë. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top