You are here
Home > Kombëtarja > Nuk kishte të lodhur në fushë, Hysaj bën kontroll antidoping nga UEFA

Nuk kishte të lodhur në fushë, Hysaj bën kontroll antidoping nga UEFA

Elseid Hysaj është zgjedhur të bëj kontrollin antidoping nga UEFA, sa i përket përballjes së djeshme mes Shqipërisë dhe Islandës e përfunduar 4-2. Mbrojtësi i Napolit ishte një nga më të mirët në fushë, duke kaluar sa mbrojtja në sulm.

Kjo ka shtyrë edhe organizmin më të lartë që të bëj një kontroll më të hollësishëm te Hysaj, megjithëse në kohët e fundit është kthyer edhe në rutinë. Ndërkohë që vetëm para pak ditësh, do të ishte Vedat Muriqi që do të bënte një kontroll të ngjashëm në përfundim të ndeshjes me Çekinë.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top