You are here
Home > Futboll Bota > Momenti qesharak me grupin e ferrit, drejtuesi i Slavias së Pragës nuk mbante të qeshurën

Momenti qesharak me grupin e ferrit, drejtuesi i Slavias së Pragës nuk mbante të qeshurën

Një moment qesharak është duke u shpërndarë gjerësisht në rrjetet sociale dhe lidhet me shortin e “Champions League”. Bëhet fjalë për momenti kur drejtuesi i Slavia Pragës, mësoi të plotë shortin e ferrit në të cilin ekipi i tij bën pjesë.

Atje gjendej Barcelona, Dortmund dhe Interi. Mbajtja e vendit të katërt nga çekët, duket e vetmja gjë e sigurtë në këtë grup. Por drejtuesi i Slavës së Pragës nuk po mbante dot të qeshurën, duke parë pamundësinë dhe ironinë e fatit me goglat. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top