You are here
Home > Boks > Më parë u ndesh me Tyson Furyn, Sefer Seferi sfidon titullin botëror “IBO”

Më parë u ndesh me Tyson Furyn, Sefer Seferi sfidon titullin botëror “IBO”

Sefer Seferi është një krenari e pastër shqiptare në arenën e boksit, ndërsa gjithmonë zgjedh më të fortët për t’u ndeshur. Ende e freskët është kujtesa, për të përballje ndaj Tyson Furyt, që nuk ka nevojë për shumë prezantim.

Në atë ndeshje, Seferi u tregua më shumë se dinjitoz, megjithëse të paktë janë ata boksierë që do e merrnin guximin për të bërë një ndeshje të tillë. Faktikisht ky është edhe parimi i karrierës për luftëtarin shqiptar: “Për të qënë më i miri, duhet të ndeshesh me më të mirët”.

Në datën 21 shtator do të vijë edhe ndeshja me Kevin Lerena, për titullin kampion bote në “Emperor Palace”. Lerena është një boksier me vlera të jashtëzakonshme dhe kampion bote në kategorinë e tij, ndërsa në 24 ndeshje e ka provuar vetëm njëherë humbjen. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top