You are here
Home > Kryefaqja > Luteshim që të ndodhte, Rei Misterios ia heqin maskën para miliona shikuesve(VIDEO)

Luteshim që të ndodhte, Rei Misterios ia heqin maskën para miliona shikuesve(VIDEO)

WWE vazhdon të jetë një nga krijimet televizive më të shitura dhe shikuara të momentit. Një aktrim i nivelit më të lartë, pasi gjithçka që supozohet të ndodh në ring nuk ka vërtetësi dhe është e gjitha e inskenuar me skenar të mirfilltë.

Por vetëm disa orë më parë ka bërë xhiron e momentit kur Rei Misterios i kanë hequr maskën pas ndeshjes, në atë përballje ndaj Andrade. Rei Misterio është një personazh që ka fituar gjithë simpatinë e publikut, ndërsa si gjënë më të shenjtë kishte maksimin e tij.

Shumë të rralla ishin mundësitë kur shihej fytyra e këtij njeriu, me dëshirën e madhe të publikut që një gjë e tillë të ndodhte në më tepër raste. Megjithatë kjo duhet të vinte me vetë vendimin e Rei Misterios dhe jo duke u tallur nga kundërshtari, siç ndodhi me Andraden. Reagimi ka qënë vërtet i ashpër, ndërsa fytyra e këtij “sportisti” është parë në miliona shikues. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top