You are here
Home > Kryefaqja > Lojtari që do Shqipëria e ka huq golin, Zhegrova sheh fushën

Lojtari që do Shqipëria e ka huq golin, Zhegrova sheh fushën

Bazeli ka fituar me rezultatin 0-3 në transfertën ndaj Xamax, atje ku ishte edhe një derbi shqiptarësh. Taulanti Seferi nuk mundi tê ndryshonte fatin e takimit për Xamax, pavarêsisht se e kërkoi gjetjen e golit.

Por rrjetën e ka tundur sulmuesi Kemal Ademi, që vazhdon të shënojë, duke e zëvendësuar denjësisht Ajetin te Bazeli. Gjithashtu si zëvendësues në minutat e fundit është futur edhe Zhegrova, që nuk ka pasur marrëdhenie të mira me fushën në takimet e fundit. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top