You are here
Home > Futboll Bota > Kapo te tifozët e Zvezdës një femër, me pjesët intime gjallëron atmosferën

Kapo te tifozët e Zvezdës një femër, me pjesët intime gjallëron atmosferën

Tifozët e Crevena Zvezdës nuk janë pritur në mënyrën më të mirë nga ana e tifozëve zviceranë. Menjëherë kanë dalë nga kontrolli pasi vendasit provokuan me Kosovën.

Kapon te Crevena për të ngjallur atmosferën e ka bërë një femër, që e ka tepruar duke nxjerrë edhe pjesët e intime. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top