You are here
Home > Kombëtarja > Kapiteni legjendar i Kombëtares me vizatimin emocionues, i tregon Italisë dashurinë nga Shqipëria

Kapiteni legjendar i Kombëtares me vizatimin emocionues, i tregon Italisë dashurinë nga Shqipëria

Italia është vendi europian më i prekur nga Koronavirusi, por njëkohësisht edhe duke kaluaar Kinën sa i përket personave që kanë ndërruar jetë deri tani. Shqipëria e ndjek me shumë vëmendje këtë situatë, ndërsa një numër i madh prej qytetarëve tanë gjenden në këtë shtet, por njëkohësisht është vendi që i ka hapur derën shqiptarëve në periudhat më të vështira.

Ndërkohë kapiteni legjendar i Kombëtares, Lorik Cana, që e ka zhvilluar edhe më tepër karrierën në Itali, ka treguar gjithë mbështetjen tonë në këtë situatë anormale që po kalon vendi fqinj nëpërmjet një vizatimi ku shkruhet: “Do të shkojë gjithçka mirë”.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top