You are here
Home > Futbolli Shqiptar > Fantastike/ Vllaznia shkruan historinë e madhe, kalon në grupet e “Champions League”

Fantastike/ Vllaznia shkruan historinë e madhe, kalon në grupet e “Champions League”

Vllaznia e femrave ka shkruar historinë e madhe në Shqipëri, ndërsa arriti që të kalonte në grupet e “Champions League”. Festë dhe lot, ka pasur gjithçka në përmbylljen e ndeshjes ndaj ekipit lituanez të Gintras, atje ku u arrit edhe kualifikimi.

Ekipi shkodran i mjaftonte vetëm një pikë për të kaluar më tej, duke e marrë me rezultatin 1-1 falë golit të Megi Doçit. Tashmë jo vetëm një ëndërr për vajzat shkodrane, që i kanë shkuar gjithmonë kaq shumë pranë suksesit, por një realitet i prekshëm. Më parë ishte fituar ndeshja ndaj Ëexford me rezultatin 1-3 dhe ndaj Birkira me shifrat minimale 1-0. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top