You are here
Home > Futbolli Shqiptar > E fundit/ Kosova publikon listën, Berisha për herë të parë me Shaland

E fundit/ Kosova publikon listën, Berisha për herë të parë me Shaland

Pas Shqipërisë, ishte rradha e Kosovës për të publikuar listën për dy ndeshjet e rradhës. Fillimisht një miqësore ndaj Danimarkës dhe pastaj përballja me Bullgarinë.

Trajneri Shaland nuk ka surprizuar shumë me vendimet e tij, ndërsa dy prurjet e reja, mund të quhen Florent Hasani dhe Bernard Berisha. Ky i fundit ka qenë pjesë e Kosovës më parë, por nuk ishte i preferuari i trajnerit zviceran. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top