You are here
Home > Kombëtarja > “Dobra nuk luan sot, ka qenë 2 vjeç”! Talenti shqiptar e duan të gjithë, reagimi epik i Ipswich

“Dobra nuk luan sot, ka qenë 2 vjeç”! Talenti shqiptar e duan të gjithë, reagimi epik i Ipswich

Klubet në Angli kanë një kreativitet të lartë, ndërsa pavarësisht se futbolli është ndalur në këtë vend, faqet e tyre në rrjetet sociale, veçanërisht në “Twitter” mbeten shumë aktive. Klubi i Ipswich, atje ku shpeshherë përfshihet me ekipin e parë edhe talenti shqiptar shumë premtues, Armando Dobra, ka rikthyer në vëmendje ndeshjen e fituar me rezultatin 3-0 ndaj Portsmouth që u luajt në vitin 2003.

Por në këtë faqe gjithçka jepej në “kohë reale” me minuta dhe gola të shënuara, sikur ndeshja të ishte duke u zhvilluar në pasditen e sotme. Shpeshherë klubi është kritikuar kur nuk ka përfshirë në ekipin e parë Armando Dobran më parë, ndërsa sot gjithçka është sqaruar që pa nisur mirë ndeshja: “Për atë që pyesin, Armando Dobra nuk është përfshirë këtë pasdite për shkak se ka qenë 2-vjeç në kohën kur është zhvilluar kjo ndeshje”, shkruhet në reagim për talentin shqiptar të lindur në vitin 2001.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top