You are here
Home > Kombëtarja > Dita e veçantë për Rejën, festë e madhe te Shqipëria para Turqisë

Dita e veçantë për Rejën, festë e madhe te Shqipëria para Turqisë

Përpara ndeshjes së Shqipërisë me Turqinë, te Kombëtarja ka vend për optimizëm dhe festë. Sa i përket kësaj të fundit, një aryse madhe është Reja.

Tekniku italian feston datëlindjen dhe nga ana e Kombëtares është organizuar një festë. Me tortën e urimit, padyshim që kjo ditë është e veçantë edhe vetë trajnerin. Pikërisht ashtu siç do të ndodhte edhe në kohën e De Biazit, ky Kombëtarja tregon se ka frymën pozitive dhe më të mirë të mundshme për të zbritur në një finale si ajo ndaj Turqisë.

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: [email protected]

Leave a Reply

Top