You are here
Home > Te Tjera (Page 2)

Çfarë leksioni, të gjithë me Ademin: Kush nuk do gjuhën shqipe, të mos thirret në emër

Një leksion i pastër vjen nga Maqedonia, sa i përket mënyrës sesi shqiptarët duhet të sillen për të mbrojtur nderin dhe indetitetin e tyre. Sportisti Stojançe Stoilovi kishte bërë një skandal pak kohë më parë, teksa ishte larguar nga salla e mbushur me personazhe të sportit ku ndaheshin çmime, vetëm

Shqiptar sa për të mbushur salla? Ilir Latifi irriton tifozët, e quan veten si suedezin që erdhi nga hiçi

Nëse flasim për Ilir Latifin, sigurisht që sportdashësve shqiptarë u vjen menjëherë ndërmend personi në fjalë, pavarësisht se MMA nuk është e përhapur gjërësisht në Shqipëri. Bëhet fjalë për “luftëtarin” shqiptar, që është ndër të paktit në këtë sport nga treva jonë. Megjithëse duhet përmendur fakti se Latifi përfaqëson ngjyrat e

Ekskluzive/ Plisat: Udhëtuam malit në borë me -25°, pamë vdekjen me sy për Kombëtaren

Për të nisur dhe për të rrëfyer një histori të tillë, fillimisht na duhej pak kohë për të mbledhur veten. Si gjithmonë në Shqipërinë tonë të dashur e të vogël, megjithëse për ne është aq shumë e madhe, ndodhin padrejtësi të po së njëjtës përmasa. Puna vjen nga një krahë, zhurma

Top