You are here
Home > Kombëtarja > Ardian Ismajli e thotë qartë: Në Kosovë kam lindur, por të gjithë jemi shqiptarë

Ardian Ismajli e thotë qartë: Në Kosovë kam lindur, por të gjithë jemi shqiptarë

Ardian Ismajli gjithmonë është pyetur nga i njëjti televizion kur Shqipëria humbet, nëse është penduar se nuk ka zgjedhur Kosovën.

Tashmë përgjigja e mbrojtësit të Hajdukut të Splitit është qartë, duke thënë për “RTSH Sport” se të gjithë shqiptarët janë një, pavarësisht ndarjes territoriale: “Kosova është vendi ku linda, por ne jemi të gjithë shqiptarë. Jemi një me Kosovën. Dua t’i falenderoj tifozët për mbështetjen. Roshi ka qënë i jashtëzakonshëm dhe fitorja e Islandës me Turqinë na rrit shanset”, ka thënë Ismajli. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top