You are here
Home > Kategoria Superiore (Page 2)

“Eja more, se flet kot trajneri!” Josa tregon ndryshimin e madh të lojtarëve në Shqipëri dhe Kosovë

Mirel Josa, ish-tranjeri i Skënderbeut dhe i Tiranës ka folur për karrierën e tij si futbollist dhe si tranjer. Ai bën krahasimin me sjelljet e lojtarëve të kampionatit në Shqipëri dhe atij në Kosovë. Trajneri i Prishtinës ka shtuar se futbollistët  në “Vala Superliga” janë më të respektueshem kundrejt numrit një

Top