You are here
Home > Kryefaqja

“Ndryshon një fëmijë shqiptar nga një italian”! Rrëfimi i Marash Kumbullës: Me rrogën e parë nxora familjen për darkë

Marash Kumbulla është kryefjala sa i përket lojtarëve shqiptarë dhe po kërkohet nga shumë ekipe të njohura në Europë. Një intervistë tërësisht të veçantë ka bërë mbrojtësi kuqezi për “SportWeek” duke folur për hapat e parë të karrierës. Si mbrojtës e ka përmirësuar edhe sulmuesi i njohur, Pazini, duke i dhënë

Top