You are here
Home > Kombëtarja

E dëshiron Shqipërinë gjithnjë, Uzuni: Kombëtarja është tjetër gjë, mjafton të jesh pjesë e saj

Shqipëria do të luajë përballë Andorrës dhe Francës në dy ndeshjet e fundit të kualifikueseve të Europianit. Këto takime do të shërbejnë për të konsoliduar përfundimisht grupin e Rejës dhe për të rritur entuziazmin sa i përket kualifikueve të radhës, pasi shenjat e para pozitive janë dhënë. Në konferencën e sotme

Top