You are here
Home > Boks

Zyrtari në Kosovë tregon fuqinë e sportit: Më shumë po njohin Kelmendin, se Kosovën si shtet

Majlinda Kelmendi është rikthyer në atdheun e saj me medalje të artë, pas turneut të zhvilluar në Uzebekistan. Fuqia e sportit? Për ta treguar sadopak, mendon kordinatori i Rinisë, Kulturës dhe Sportit në Kosovë, Rexhep Hoti. Sipas  asaj që raporton “Indeksonline”, fillimisht Hoti i ka uruar xhudistet për rezultatet e mrekullueshme

“Psikopati shqiptar” shpallet kampion! I vetmi në WWE, flet shqip në ring dhe pranë tragjedisë ndaj serbit

Një artikull i para pak kohëve nga “Shqiperia.ch”, ishte pasqyrimi i një “luftëtari” që është i vetmi në llojin e tij, për të përfaqësuar shqiptarët në një arenë aq shumë të ndjekur në gjithë botën. Për herë të parë, në këtë sport ka edhe një personazh që përfaqëson Shqipërinë dhe Kosovën.

Intervista për “Shqiperia.ch”/ Krenaria Hadribeaj: Amerika më kërkoi, nuk e mbyll pa ngritur Shqipërinë

Nëse mendoni se të gjithë sportistët që refuzohen nga shtete të ndryshme përplasen për të zgjedhur Shqipërinë, atëherë jeni duke gabuar, shumë madje. Rasti i Adrian Hadribeaj, është njëri prej tyre që vërteton se një sportist mund të shkojë shumë larg, duke mos e harruar origjinën e tij, përkundrazi, por duke

Top