You are here
Home > Bundesliga > Yllit në rritje i dyfishohet çmimi, Rexhbecaj një tjetër që duhet të braktis ëndrrën Gjermani

Yllit në rritje i dyfishohet çmimi, Rexhbecaj një tjetër që duhet të braktis ëndrrën Gjermani

Elvis Rexhbecaj është një tjetër futbollist shqiptar për t’u marrë në konsideratë në Bundesligë. Flitet pikërisht për lojtarin e Ëolfsburgut, që ka marrë vlersimë të mëdha në sezonin që lamë pas, megjithëse jo gjithmonë e ka pasur vendin e titullarit.

Vlera e tij e fundit me ndryshimin e kryer në “Transfermarkt” është dyfishuar. Tashmë Rexhbecaj vlen 8 milionë euro dhe ka një rritje me 128.6% nga e mëparshmja. Por mesfushori në fjalë ka thënë pak kohë më parë se ëndrra e tij është që të përfaqësoj Gjermaninë. Thuajse e pamundur që një gjë e tillë të bëhet realitet, prandaj një tjetër rast si Florent Muslijas që do të bashkohet me Kosovën në shtator, mund të ndodh edhe me Rexhbecajn. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top