You are here
Home > Kryefaqja > VIDEO/ Amerika shpërthen me “twerk” pas Botërorit, festa që te meshkujt nuk mund të ndodh kurrë

VIDEO/ Amerika shpërthen me “twerk” pas Botërorit, festa që te meshkujt nuk mund të ndodh kurrë

Amerika ka fituar Botërorin në futbollin e femrave që u zhvillua së fundmi, këtë herë pasi mundën në finale Holandën me rezultatin 2-0. Festa ishte e madhe në dhomën e zhveshjes, madje duke i tejkaluar disi kufijtë.

Futbollistja kryesore e këtij suksesi, Alex Morgan, ka festuar në mënyrën që te futbolli i meshkujve nuk mund të ndodh asnjëherë. Bëhet fjalë për “twerk” që ka ndezur edhe atmosferën te pjesa tjetër e skuadrës, duke mbajtur telefonat në dorë për të xhiruar dhe mos e humbur këtë moment. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top