You are here
Home > Futboll Bota > Turqia ka rënë? Dy gola për dy minuta, “vritet” edhe ndeshja ndaj Moldavisë

Turqia ka rënë? Dy gola për dy minuta, “vritet” edhe ndeshja ndaj Moldavisë

Në fillimin e kualifikueseve të Europianit, teksa Shqipëria mësoi grupin e saj, të gjithë e nënvlerësuan disi Turqinë për kualitetin që ka aktualisht. Kjo nisur edhe nga rezultatet e dobëta që u morrën nga kjo Kombëtare në kohët e fundit, por fusha tregoi të kundërtën.

Në drejtimin e Gunesh, turqit arritën të merrnin një fitore me shumë vlera në Shqipëri. Aktualisht kjo Kombëtare është duke kryesuar me rezultatin 2-0 ndaj Moldavisë. Dy gola për dy minuta, me Kaldrim dhe Tosun që “vrasin” ndeshjen përpara kohe në 45 minutat e para. Një entuziazëm i madh aktualisht te Turqia, që mbetet një kandidate kryesore për vendin e dytë, që të jep edhe biletën për Europian. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top