You are here
Home > Futbolli Shqiptar > Tifozët më të veçantë në stadium, plaku 83-vjeçar udhëton 230 kilometra për Kosovën

Tifozët më të veçantë në stadium, plaku 83-vjeçar udhëton 230 kilometra për Kosovën

Kosova do të ndeshet ndaj Bullgarisë në mbrëmjen e sotme, në takimin e parë të vlefshëm për kualifikueset e Europianit. Një stadium i stërmbushur do të jetë në “Fadil Vokrri”, atje ku do të synohet edhe fitorja e parë në grupin A për dardanët.

Por tek tifozët më të veçantë, renditen dy të moshuar që gjenden së bashku në stadium. Me flamurin shqiptar dhe simbolet e Kosovës, stadiumi i “Fadil Vokrrit” merr një tjetër hijëshi. “Shqiperia.ch” konfirmon se njëri prej të moshuarve ka udhëtuar 230 kilometra, nga Komuna e Dragashit, për të mbështetur Kosovën. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top