Supriza e De Biasit, rifreskon Kombëtaren me super talentin

Sot eshte bere publike nga tranjeri i skëndërbeut, Agostinelli ftesa që është bërë në klub për të lënë të lirë Liridon Latifin në dy ndeshjet e ardhshme të Kombërares.

 De Biazi rifreskon Kombëtaren duke ftuar talentin nga Prishtina në 2 ndeshjet e ardhshme ate kundra Linchesntejnit dhe Spanjës.

Latifi ka qenë pjesë e shpresave te Kombëtares si dhe aktivizohet me kampionët e Shqipërisë Skëndërbeun.

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply