Super-driblim dhe asistim nga Roshi, shënon përsëri Balaj (VIDEO)

Pas golit të parë në ndeshjen ndaj Uralit, i cili ishte i pabesueshëm, Bekim Balaj ka gjetur rrjetën edhe një herë, pas asistimit të Odise Roshit.


1-2 Bekim Balaj Goal Russia Premier Liga – 30… by smoki-bobi

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply