Statistikat e ndeshjeve “Shqipëri-Maqedoni”

Kundër Maqedonisë miqësoren e parë e kemi luajtur në vitin 1994, duke u mundur 5-1, në një ndeshje me shumë probleme, racizëm e dhunë verbale.

Me Maqedoninë jemi ndeshur në 9 raste, 8 prej tyre përballje miqësore. 
Tre fitore Maqedonia dhe tre barazime 0-0. 
Në Maqedoni nuk na ecën, sepse kemi humbur 3 herë dhe kemi marrë vetëm një barazim.


PËRBALLJET SHQIPËRI – MAQEDONI

06/09/2016 Shqipëri – Maqedoni 2-1 (Kualifikuese)

15/11/2011 Maqedoni – Shqipëri 0-0 (Miqësore)

17/11/2010 Shqipëri – Maqedoni 0-0 (Miqësore)

07/02/2007 Shqipëri – Maqedoni 0-1 (Miqësore)

20/08/2003 Maqedoni – Shqipëri 2-0 (Miqësore)

05/01/2002 Shqipëri – Maqedoni 0-0 (Miqësore, Bahrain)

26/04/2000 Shqipëri – Maqedoni 1-0 (Miqësore)

10/02/1999 Shqipëri – Maqedoni 2-0 (Miqësore)

14/05/1994 Maqedoni – Shqipëri 5-1 (Miqësore)

About the author