You are here
Home > Futboll Bota > Si te filmi “Roki Balboa”, Jurgen Klop ulëret në intervistë pas fitores: Adrian…

Si te filmi “Roki Balboa”, Jurgen Klop ulëret në intervistë pas fitores: Adrian…

“Adrian, si te Roki Balboa”, kështu ka ulëritur Jurgen Klop pas fitores së Superkupës. Pikërisht ashtu si në filmin e njohur, ku personazhi kryesor i filmit do ia dedikonte fitoren gruas së tij, Adriana.

Në këtë rast do të ishte portieri i Liverpulit, Adrian, që me pritjen e penalltisë së fundit ndaj Abraham, do t’i jepte të kuqëve një tjetër titull. Përballja me Chelsean do të mbyllej në shifrat 2-2, ndërsa në ruletën ruse futbollistët e Liverpulit do të ishin të pagabueshëm me ekzekutimin e tyre. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top