Shqiptari fatlum, fitoi 77 mijë euro në bastore me vetëm dy ndeshje që dyshohen të kurdisura!

Duket e pabesushme, por në bazë të tiketës del të jetë e vërtetë. Një bastvënës nga Korça ka fituar hiq më pak se 77 mijë euro.

Ai e ka luajtur tiketin me 200 euro dhe atë vetëm dy ndeshjen. Djaloshi gjeti të saktë rezultatin e ndeshjeve Sepsi OSK – Univer Craiova 2:3 dhe Helmond – Cambuur 1:5.

Dyshohet se të dyja ndeshjet ishin të kurdisura dhe bastvënësi duke qenë në dijeni për rezultatet ka vënë shumën 200 euro.

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply