You are here
Home > Futbolli Shqiptar > Shqiptarët duhet të mbajnë edhe Maqedoninë, 5 të tillë në ekipin e parë

Shqiptarët duhet të mbajnë edhe Maqedoninë, 5 të tillë në ekipin e parë

Shqipëria ka një prurje të madhe dhe të talentuar futbollistësh, aqsa këta të fundit mbajnë edhe shumë përfaqësuese dhe Kombëtare të tjera. Ashtu siç ka ndodhur në pjesën më të madhe të rasteve, jo pak por 5 shqiptarë janë ftuar te Maqedonia “A”.

Trajneri Igor Angellovski ka publikuar listën për dy takimet ndaj Letonisë dhe Sllovenisë. Atje shihen emra si Musliu, Bejtuallai, Bardhi, Hasani dhe Alioski sipas asaj që raporton “Infosport”. Madje mes tyre do të shtohej edhe Arian Ademi, që mungon për shkak të dëmtimit. Te Maqedonia nisën edhe politikat kundër shqiptarëve pak kohë më parë, por te kjo përfaqësuese është kuptuar se nuk mund të bëhet pa identitetin. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top