You are here
Home > Kombëtarja U-19 > Shqipëria e Dedes shkëlqen e gjitha në emra, vijnë nga Bajerni dhe Chelsea

Shqipëria e Dedes shkëlqen e gjitha në emra, vijnë nga Bajerni dhe Chelsea

Jo vetëm Shqipëria e Panuçit dhe Shpresat, por edhe Kombëtarja U-19 ka publikuar listën për takimet që do të ketë ndaj Maqedonisë. Këtë herë lista duhet parë më në detaje, pasi kuqezinjtë e Dedes shkëlqen në emra.

Brenda pak kohësh, Shqipëria U-19 do të shkëlqej edhe në rezultate, pasi ka ndërtuar një grup fantastik lojtarësh. Për ta nisur nga Cuni i Bajernit e për të vazhduar me Brojan e Chelseat. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top