Panucci: “Abazaj dhe Gavazaj e meritonin Kombëtaren” (VIDEO)

Në konferencën e djeshme për shtyp trajneri i kombëtares së Shqipërisë ndër të tjera foli për dy afrimet më të rendësishme në grumbullim. Enis Gavazaj dhe Kristal Abazaj, sipas Panuccit, janë dy lojtarë të shpejt që në përballje një kundër një kanë karakteristika të mira.

Duke qenë trajneri i Kombëtares së Shqipërisë, Christian Panucci pohoi se është normale që ai e ndjek vazhdimisht kampionatin shqiptar. Aty ka elementë që japin shumë për skuadrat e tyre dhe në se lojtarët luajnë mirë, trajneri është shprehur se shumë shpejt do t’i marrë në ekipin e parë.

Armend Pire – SHQIPËRIA.CH

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply