CNN reportazh për Kosovën e futbollit

Rrjeti amerikan CNN i kushton një hapësirë të rëndësishme historisë së pazakontë të dy vëllezërve Berisha, aktualisht të ndarë mes dy përfaqësueseve. “Kupa e Botës 2018: Ëndrra e Kosovës dhe dy vëllez…

Lorik Cana: Jam gati të kthehem

Lorik Cana: Jam gati të kthehem tek Olimpiku i Marsejës Ish-kapiteni i kombëtares shqiptare të futbollit, Lorik Cana, ka dhënë një prononcim për median e njohur sportive “BeinSports” duke pranuar mund…

SHQIPERIA.CH

Copyright 2015 Fuel Themes. All RIGHTS RESERVED.