Zyrtare, lista e Kosovës ndaj Finlandës

FFK ka zyrtarizuar listën e lojtarëve për ndeshjen me Finlandën, teksa në këtë listë janë përfshirë edhe lojtarët që lanë Shqipërinë për Kosovën. Rrahmani, Meha, Rashica dhe Shala janë në listë, ashtu…