Në Poroj të Tetovës fitore e BESA dhe shkëlqen Zaevi

Në fshatin Poroj të Tetovës fitore të papritur ka shënuar BESA 470 vota që vijon nga PDSH 410 dhe BDI 280, Aleanca për shqiptarët 210 e katërta ndërsa një numër të madh ka fituar edhe LSDM 80.

About the author