Në Pirok të Tetovës, fitore e Bdi-se e ndjekur nga Besa

Në fshatin Pirok të Tetovës fitore ka shënuar BDI 644 vota që vijon nga BESA 528 dhe Aleanca për shqiptarët 451, PDSH 170, LSDM 205 .

Për të gjithë të interesuarit për tu reklamuar në portalin e vetëm ku unfikohen trevat shqiptare, na kontaktoni në Shqipë[email protected]

Leave a Reply