You are here
Home > Futbolli Shqiptar > Ndodh për herë të parë, tani edhe Kosova në lojën më popullore të botës

Ndodh për herë të parë, tani edhe Kosova në lojën më popullore të botës

Për herë të parë një nga lojërat më popullore në botë, “Pro Evolution Soccer”, ka futur edhe Kosovën si pjesë të saj. Të gjithë tifozët shqiptarë do të kenë mundësinë që të luajnë me “PES2020” me futbollistët e rinjë dhe të talentuar që ka kjo përfaqësuese.

Pritet që kjo lojë të vijë në treg në datën 10 shtator, ndërsa është pjesë e “Konamit”. Ajo do të jetë e mundur për t’u luajtur në “Playstation 4” dhe “Xbox One”. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top