You are here
Home > Kombëtarja > Merkato e legjionarëve kuqezi, dy mbrojtësit e Kombëtares janë pa skuadër

Merkato e legjionarëve kuqezi, dy mbrojtësit e Kombëtares janë pa skuadër

Merkato e verës është duke vazhduar edhe për legjionarët kuqezi, që po vazhdojnë me ndërrimin e ekipeve dhe zyrtarizimet në aventurat e reja. E fundit ishte në ditën e djeshme, atje ku Ivan Balliu ka nënshkruar për Almerian.

Por dy lojtarë kuqezi mbeten pa skuadër. Këtu bëhet fjalë për Naser Alijin dhe Arlind Ajetin. Të dy mbrojtësat nuk e kanë gjetur ende ambientin e ri ku do të aktivizohen për sezonin e ardhshëm, madje për ta nuk ekziston as zhurma mediatike e transferimeve.

Ndërsa periudha e Kombëtares afron gjithmonë e më shumë, ftesa nga trajneri Reja rrezikohet seriozisht për dy nga futbollistët që gjithmonë kanë qënë prezent në grumbullimet e kuqezinjëve. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top