You are here
Home > Kryefaqja > Luan kundër Shqipërisë dhe Kosovës, Turqia publikon listën me lojtarë nga PSG-ja dhe Shalke

Luan kundër Shqipërisë dhe Kosovës, Turqia publikon listën me lojtarë nga PSG-ja dhe Shalke

Turqia U-21 ka publikuar listën e lojtarëve të grumbulluar për dy takimet që do të ketë për kualifikueset e Europianit. Fillimisht ndaj Shqipërisë, për të udhëtuar në transfertë ndaj Kosovës.

Në emrat e bërë zyrtarë sa i përket futbollistëve turkë, ata që duhet të mbahen në vëmendje dhe kontroll, janë pikërisht dy elementë. Fillimisht sulmuesi Metehan Guclu, i cili aktivizohet me ekipin e dytë të PSG-së. Për të vazhduar më tej, edhe Ahmend Kutucu i Shalkes 04. Është një lojtar me aftësi të mëdha. Kosova dhe Shqipëria do të provojnë të dalin me pikë ndaj Turqisë, por misioni mbetet shumë i vështirë. /Shqiperia.ch/

Postime të tjera


Nëse e vlerësoni punën e “Shqiperia.ch” si media e vetme e përkushtuar me lojtarët e Kombëtares dhe sportistët shqiptarë, mund të kontribuoni për zgjerimin e projektit dhe vazhdimësinë tonë në të ardhmen.
Paypal: G453645282@gmail.com

Leave a Reply

Top